Den længe ventet Q&A

Meet my boyfriend

Det her er Steve Jack. Han er min klippe og støtte i hverdagen

Det her er Steve Jack. Han er min klippe og støtte i hverdagen. Selvom jeg lever et normalt liv, har jeg brug for Steve som støtte. Han hjælper mig rundt i de mange gader der omringer Chicago. Jeg mødte Steve efter en af mine første behandlinger, jeg er faktisk lidt stolt – for ja, denne smukke mand blev hurtigt min. Steve og jeg fik hurtigt et ønske om at skabe en familie sammen, og i dag har vi to små børn, der er sunde og raske. Steve er en fantastisk far. Han er så omsorgsfuld og ja handsome. (Begge børn er gjort brug af en rugemor)

Steve Jack der fulgte vores ældste søn i skole

Steve Jack der fulgte vores ældste søn i skole

Hilsen J bird

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den længe ventet Q&A