Da jeg fik konstateret polio..

Hvordan ser min hverdag ud med polio?

Hejsa bloggi!

Det, der er så enormt ærgerligt ved denne polio-virus er, at der ikke findes nogle som helst antivirale stoffer til behandling af polio-virussen.

I stedet er behandlingen rettet mod de symptomer, der er ved sygdommen. Blandt andet kan man anvende respirator-assisteret støtte til vejrtrækning, og dette anvender jeg. Hver evig eneste nat sover jeg i min såkaldt ‘jernlunge’, der fungerer som en respirator, hvor min krop (fra halsen og ned) er under et undertryk.

Jeg deltager også i en undersøgelse, hvor jeg får ekstra immunoglobulin, der ved forskellige nervesygdomme kan normalisere immunforsvaret i rygmarven. Lægerne ved ikke, om dette virker endnu, men vi må krydse fingre!!

Nedenstående billede viser min ‘jernlunge’: (dog da jeg var lidt yngre)

2d9764652-131113-after-iron-lung-348p-nbcnews-ux-1024-900

Ses Bloggi – Jetty

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da jeg fik konstateret polio..